Vragen?
Bel ons!

Gordijn Stomen

Wilt u ook uw gordijnen laten stomen?

Vraag dan een offerte aan bij een vakman:

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  *Deze velden hebben wij minimaal nodig om contact met u te nemen. Wij sturen u alleen een email om uw aanvraag te behandelen en geen overige ongewenste e-mails. Uw email adres is veilig.

  Een gordijn wassen is een hele klus

  Het wassen en strijken van gordijnen is een hele klus. Soms zijn gordijnstoffen er niet op gemaakt om (vaak) gewassen te worden. Het gordijn moet van de rails af worden gehaald, moet worden gewassen en gedroogd. Vervolgens weer ophangen, al met al een tijdrovende bezigheid. Het gordijn stomen is dan een hele uitkomst. Vooral als u het gewoon bij u thuis laat doen door ons.

  gordijn stomenEen gordijn stomen, hoe werkt dat?

  Gordijnen zelf wassen geeft vaak niet het gewenste resultaat. De gordijnen worden niet altijd goed schoon, komen vaak verkreukeld uit de was en moeten dan nog gedroogd en gestreken worden. Daarnaast is niet elke stof geschikt om te wassen en zou de stof kunnen krimpen. Thuis het gordijn stomen is een hele uitkomst. Dit wordt thuis voor u gedaan op een zeer doeltreffende manier. Uw gordijnen worden weer schoon en fris en hangen kreukvrij op hun plek. Onze professionals bezoeken u thuis en klaren de klus snel en vakkundig voor u. Een gordijn stomen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

  Uw gordijnen weer schoon en fris

  Een gordijn stomen in huis wordt voor u uitgevoerd middels een doeltreffend proces. Met professionele middelen wordt ervoor gezorgd dat uw gordijnen weer als nieuw zijn. Uiteraard wordt hierbij voor iedere soort stof het juiste middel gebruikt en u zult versteld staan van de hoeveelheid vuil die uit de gordijnen verwijderd wordt, op een succesvolle manier. Opvallend is dat de kleur van de gordijnen weer helemaal helder en fris is na het stoomproces. Wilt u ook weer gordijnen die er als nieuw uitzien? Laat dan ook uw gordijn stomen en geniet van een nieuwe frisse uitstraling van de gordijnen in uw interieur. En dit alles zonder moeite en tegen een zeer betaalbare prijs. Middels een gratis offerte kunt u ontdekken wat een gordijn stomen voor u zou kosten.

  Uw gordijn stomen? Vraag dan nu een gratis offerte aan
  Wilt u graag weer gordijnen die als nieuw zijn? Geef geen geld uit aan een nieuw paar gordijnen, laat uw huidige gordijnen vakkundig door ons reinigen. Een gordijn stomen is voordeliger dan u denkt! De gordijnen kunnen gewoon blijven hangen dus u hoeft uw gordijnen geen dag te missen. Maak nu gebruik van de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen voor het stomen van uw gordijnen. Wij komen bij u thuis uw gordijn stomen en bieden deze service aan middels de vapor reiniging techniek. Een veilige en doeltreffende methode om uw gordijnen te stomen.